Categorieën
Nieuws

Mobiele apps en eerste gebruikers

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is het zo ver: referend.app is beschikbaar voor iOS en Android. Om de gedroomde politieke aardverschuiving te verwezenlijken, hebben we nog veel meer Nederlanders nodig. Als je de app nog niet op je telefoon hebt staan, download ‘m hier en herwin je waardigheid als burger van een soeverein Nederland!

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is het zo ver: referend.app is beschikbaar voor iOS en Android. We zijn trots op onze eerste gebruikers, de die hard early adopters. De teller staat inmiddels bijna op 300. Wij zijn dankbaar voor jullie vertrouwen en moed om dit avontuur met ons aan te gaan.

Om de gedroomde politieke aardverschuiving te verwezenlijken, hebben we nog veel meer Nederlanders nodig. Als je de app nog niet op je telefoon hebt staan, download ‘m hier en herwin je waardigheid als burger van een soeverein Nederland!

We willen van referend.app een begrip maken waarmee de gevestigde orde rekening moet houden. Om dit te bereiken, is het essentieel dat zo veel mogelijk mensen zich bij de beweging aansluiten. Daarom roepen we iedereen op om referend.app te delen met familie, vrienden en alle vrijheidslievenden. Als alle gebruikers slechts 3 anderen weten te overtuigen om referend.app te downloaden, bereiken we al snel de mijlpaal van 1000 gebruikers.

Spontaan hebben enkelen zich gemeld en aangeboden om actief te worden voor referend.app. Zie jij hier ook wat in? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Nieuw in referend.app: de Macht

In de rubriek “de Macht” doet referend.app in enkele minuten verslag van debatten en stemmingen over wetsvoorstellen in de Tweede Kamer. Zo blijf je op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen. Ben jij het eens met de gang van zaken? Of juist niet? Laat je stem gelden, altijd! Zo werden recentelijk onder andere de vreemdelingenwet, de opiumwet en de spreidingswet behandeld.

referend.app in de media

Onlangs kwam referend.app aan bod bij Vrijheid Radio en V for Valentine, waar we dieper ingingen op de visie achter referend.app en hoe een mogelijke toekomst met referend.app als nieuwe standaard voor maatschappelijke organisatie er uit zou kunnen zien. Ken je mensen met invloed en een groot bereik die mogelijk interesse hebben in referend.app? Pitch ons!

Steun referend.app

Het gebruik van referend.app is en blijft volledig gratis voor alle Nederlanders. Aan de realisatie van referend.app zitten echter kosten verbonden. Vooralsnog nemen wij deze geheel voor eigen rekening. Steun referend.app met een donatie of word lid van de vereniging en draag bij aan vrijheid, hoop en herstel!

En, tot slot, volg referend.app op sociale media en like en deel onze posts, zodat we samen zoveel mogelijk Nederlanders weten te bereiken.

Hartelijke groet,

Roman van Ree

Oprichter referend.app

Abonneer op reacties
Abonneren op
1 Reactie
Meeste stemmen
Nieuwste eerst Oudste eerst
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk
1
0
Neem deel aan het debatx