Categorieën
Financiën

Uitvoeringswet verordening cryptoactiva

Het wetsvoorstel Wijziging van de Wet op het financieel toezicht en de Wet op de economische delicten ter uitvoering van Verordening (EU) 2023/1114 betreffende cryptoactivamarkten (Uitvoeringswet verordening cryptoactiva) heeft als doel de uitgifte van cryptoactiva en het aanbieden van specifieke diensten met betrekking tot cryptoactiva te reguleren.Deze uitvoeringswet en de Uitvoeringswet verordening bij geldovermakingen en overdrachten van cryptoactiva te voegen informatie dienen in samenhang te worden gelezen.

Het wetsvoorstel Wijziging van de Wet op het financieel toezicht en de Wet op de economische delicten ter uitvoering van Verordening (EU) 2023/1114 betreffende cryptoactivamarkten (Uitvoeringswet verordening cryptoactiva) heeft als doel de uitgifte van cryptoactiva en het aanbieden van specifieke diensten met betrekking tot cryptoactiva te reguleren. Deze uitvoeringswet en de Uitvoeringswet verordening bij geldovermakingen en overdrachten van cryptoactiva te voegen informatie dienen in samenhang te worden gelezen.

Klik hier voor meer informatie over dit wetsvoorstel.

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 36527?

  • Voor 0%, 0
  • Tegen 0%, 0

Totaal aantal stemmen: 0

Abonneer op reacties
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk
0
Neem deel aan het debatx