Categorieën
Financiën

Uitvoeringswet verordening bij geldovermakingen en overdrachten van cryptoactiva te voegen informatie

Het wetsvoorstel heeft tot doel de implementatie van de wijziging van de vierde anti-witwasrichtlijn in de Wet ter voorkoming van witwassen en terrorismefinanciering (Wwft). De belangrijkste wijzigingen zijn de uitbreiding van de de reikwijdte van de Wwft naar negen categorieën aanbieders van cryptoactivadiensten en de introductie van verscherpte onderzoeksmaatregelen voor aanbieders van cryptoactivadiensten.Deze uitvoeringswet en de Uitvoeringswet verordening cryptoactiva dienen in samenhang te worden gelezen.

Het wetsvoorstel heeft tot doel de implementatie van de wijziging van de vierde anti-witwasrichtlijn in de Wet ter voorkoming van witwassen en terrorismefinanciering (Wwft). De belangrijkste wijzigingen zijn de uitbreiding van de de reikwijdte van de Wwft naar negen categorieën aanbieders van cryptoactivadiensten en de introductie van verscherpte onderzoeksmaatregelen voor aanbieders van cryptoactivadiensten. Deze uitvoeringswet en de Uitvoeringswet verordening cryptoactiva dienen in samenhang te worden gelezen.

Klik hier voor meer informatie over dit wetsvoorstel.

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 36526?

  • Voor 0%, 0
  • Tegen 0%, 0

Totaal aantal stemmen: 0

Abonneer op reacties
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk
0
Neem deel aan het debatx