Categorieën
Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Achtste incidentele suppletoire begroting van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (XVI) voor het jaar 2022

Dit wetsvoorstel wijzigt de begroting van uitgaven en ontvangsten voor het jaar 2022 van het ministerie Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Deze wijziging houdt verband met de beheersing van het coronavirus door voor te bereiden op een eventuele stijging in de testvraag en de analysecapaciteit die daarbij hoort.

Dit wetsvoorstel wijzigt de begroting van uitgaven en ontvangsten voor het jaar 2022 van het ministerie Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Deze wijziging houdt verband met de beheersing van het coronavirus door voor te bereiden op een eventuele stijging in de testvraag en de analysecapaciteit die daarbij hoort.

Klik hier voor meer informatie over dit wetsvoorstel.

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 36198?

  • Voor 0%, 0
  • Tegen 0%, 0

Totaal aantal stemmen: 0

Abonneer op reacties
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk
0
Neem deel aan het debatx