Categorieën
Justitie en Veiligheid

Wet technische eenmaking Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering

Dit wetsvoorstel bevat een technische vereenvoudiging van het burgerlijk procesrecht. Het maakt een einde aan het bestaan van twee verschillende versies van het Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering en bevat geen inhoudelijke wijzigingen. Op dit moment bestaan van het Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering twee versies: één voor verplicht elektronisch procederen bij de Hoge Raad en één voor alle andere gerechten.

Dit wetsvoorstel bevat een technische vereenvoudiging van het burgerlijk procesrecht. Het maakt een einde aan het bestaan van twee verschillende versies van het Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering en bevat geen inhoudelijke wijzigingen. Op dit moment bestaan van het Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering twee versies: één voor verplicht elektronisch procederen bij de Hoge Raad en één voor alle andere gerechten.

Klik hier voor meer informatie over dit wetsvoorstel.

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 36212?

  • Voor 0%, 0
  • Tegen 0%, 0

Totaal aantal stemmen: 0

Abonneer op reacties
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk
0
Neem deel aan het debatx