Categorieën
Binnenlandse Zaken

Wet vaste huurcontracten

Initiatiefwetsvoorstel van de leden Nijboer (PvdA) en Grinwis (CU) tot wijziging van Boek 7 van het Burgerlijk Wetboek en de Overgangswet nieuw Burgerlijk Wetboek in verband met het afschaffen van tijdelijke huurcontracten voor zelfstandige woonruimten.

Initiatiefwetsvoorstel van de leden Nijboer (PvdA) en Grinwis (CU) tot wijziging van Boek 7 van het Burgerlijk Wetboek en de Overgangswet nieuw Burgerlijk Wetboek in verband met het afschaffen van tijdelijke huurcontracten voor zelfstandige woonruimten.

Klik hier voor meer informatie over dit wetsvoorstel.

Wat deed de Tweede Kamer?
107
aangenomen
42

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 36195?

  • Voor 25%, 1
  • Tegen 75%, 3

Totaal aantal stemmen: 4

Abonneer op reacties
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk
0
Neem deel aan het debatx