Categorieën
Infrastructuur en Waterstaat

Wijziging van de begrotingsstaat van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (XII) voor het jaar 2021 (Incidentele suppletoire begroting inzake Winair)

Dit wetsvoorstel wijzigt de begroting van uitgaven en ontvangsten voor het jaar 2020 van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (XII). Deze wijziging houdt verband met het verlenen van financiële steun aan de enige luchtvaartmaatschappij die verbindingen onderhoudt met alle zes de Caribische delen van het Koninkrijk, en de enige die een reguliere verbinding onderhoudt met Sint Eustatius en Saba. Winair is door de gevolgen van de coronacrisis in financiële problemen geraakt. De steun bestaat uit het afsluiten van een hypothecaire lening van USD 3 mln (met huidige koers max. EUR 2,7 miljoen) op het luchthavengebouw van Winair.

Dit wetsvoorstel wijzigt de begroting van uitgaven en ontvangsten voor het jaar 2020 van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (XII). Deze wijziging houdt verband met het verlenen van financiële steun aan de enige luchtvaartmaatschappij die verbindingen onderhoudt met alle zes de Caribische delen van het Koninkrijk, en de enige die een reguliere verbinding onderhoudt met Sint Eustatius en Saba. Winair is door de gevolgen van de coronacrisis in financiële problemen geraakt. De steun bestaat uit het afsluiten van een hypothecaire lening van USD 3 mln (met huidige koers max. EUR 2,7 miljoen) op het luchthavengebouw van Winair.

Klik hier voor meer informatie over dit wetsvoorstel.

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 35705?

  • Voor 0%, 0
  • Tegen 0%, 0

Totaal aantal stemmen: 0

Abonneer op reacties
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk
0
Neem deel aan het debatx