Categorieën
Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

Tweede incidentele suppletoire begroting inzake extra apparaten voor onderwijs op afstand in het primair en voortgezet onderwijs in verband met COVID

Het wetsvoorstel strekt ertoe wijzigingen aan te brengen in de begroting van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap inzake extra apparaten voor onderwijs op afstand in het primair en voortgezet onderwijs in verband met COVID.

Het wetsvoorstel strekt ertoe wijzigingen aan te brengen in de begroting van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap inzake extra apparaten voor onderwijs op afstand in het primair en voortgezet onderwijs in verband met COVID.

Klik hier voor meer informatie over dit wetsvoorstel.

35696

Abonneer op reacties
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk
0
Neem deel aan het debatx