Categorieën
Financiën

Verhoging van het kindgebonden budget en afschaffing van de Inkomensondersteuning AOW’ers (IOAOW)

Het zevende wetsvoorstel van de 7 voorstellen die samen het pakket Belastingplan 2023 vormen. Het voorstel bevat twee maatregelen: de verhoging van het kindgebonden budget per 1 januari 2023 en de afschaffing van de Inkomensondersteuning AOW’ers (IOAOW) per 1 januari 2025.

Het zevende wetsvoorstel van de 7 voorstellen die samen het pakket Belastingplan 2023 vormen. Het voorstel bevat twee maatregelen: de verhoging van het kindgebonden budget per 1 januari 2023 en de afschaffing van de Inkomensondersteuning AOW’ers (IOAOW) per 1 januari 2025.

Klik hier voor meer informatie over dit wetsvoorstel.

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 36208?

  • Voor 0%, 0
  • Tegen 0%, 0

Totaal aantal stemmen: 0

Abonneer op reacties
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk
0
Neem deel aan het debatx