Categorieën
Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Wet zwemvaardigheid

Dit Initiatiefwetsvoorstel regelt om te waarborgen dat het zwemonderwijs aan ieder kind van goede kwaliteit is. Naast zwemveilig na het behalen van een vastgesteld zwemdiploma is het van belang dat er minimumkwaliteitseisen worden gesteld aan het zwemdiploma en een nationaal vastgesteld zweminstructeursdiploma.

Dit Initiatiefwetsvoorstel regelt om te waarborgen dat het zwemonderwijs aan ieder kind van goede kwaliteit is. Naast zwemveilig na het behalen van een vastgesteld zwemdiploma is het van belang dat er minimumkwaliteitseisen worden gesteld aan het zwemdiploma en een nationaal vastgesteld zweminstructeursdiploma.

Klik hier voor meer informatie over dit wetsvoorstel.

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 36473?

  • Voor 71%, 5
  • Tegen 29%, 2

Totaal aantal stemmen: 7

Abonneer op reacties
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk
0
Neem deel aan het debatx