Categorieën
Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Wijziging Wet Kinderopvang in verband met verbetermaatregelen van de gastouderopvang

Met dit wetsvoorstel worden extra kwaliteitseisen voor de gastouderopvang wettelijk geregeld. De voorgestelde wijzigingen richten zich op drie onderwerpen:a) Het stellen van pedagogische doelen bij gastouderopvang. Deze doelen zijn: emotionele veiligheid voor het kind bieden, persoonlijke en sociale kwaliteiten bevorderen en normen en waarden overbrengen. b) Het invoeren van de regel dat een gastouder maximaal bij twee gastouderbureaus mag zijn aangesloten.c) De inzet van pedagogisch beleidsmedewerkers voor de coaching van gastouders.

Met dit wetsvoorstel worden extra kwaliteitseisen voor de gastouderopvang wettelijk geregeld. De voorgestelde wijzigingen richten zich op drie onderwerpen:a) Het stellen van pedagogische doelen bij gastouderopvang. Deze doelen zijn: emotionele veiligheid voor het kind bieden, persoonlijke en sociale kwaliteiten bevorderen en normen en waarden overbrengen. b) Het invoeren van de regel dat een gastouder maximaal bij twee gastouderbureaus mag zijn aangesloten.c) De inzet van pedagogisch beleidsmedewerkers voor de coaching van gastouders.

Klik hier voor meer informatie over dit wetsvoorstel.

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 36513?

  • Voor 0%, 0
  • Tegen 0%, 0

Totaal aantal stemmen: 0

Abonneer op reacties
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk
0
Neem deel aan het debatx