Categorieën
Infrastructuur en Waterstaat

Wijziging van de Waterwet (normstelling voor de waterkwaliteit)

Dit wetsvoorstel beoogt de Waterwet zodanig te wijzigen dat de huidige praktijk van het vaststellen van normen met betrekking tot de waterkwaliteit kan worden voortgezet. Aanleiding uitspraken van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, waarbij verleende watervergunningen voor het in bedrijf hebben van een waterkrachtcentrale door de Raad van State zijn vernietigd.

Dit wetsvoorstel beoogt de Waterwet zodanig te wijzigen dat de huidige praktijk van het vaststellen van normen met betrekking tot de waterkwaliteit kan worden voortgezet. Aanleiding uitspraken van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, waarbij verleende watervergunningen voor het in bedrijf hebben van een waterkrachtcentrale door de Raad van State zijn vernietigd.

Klik hier voor meer informatie over dit wetsvoorstel.

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 36316?

  • Voor 0%, 0
  • Tegen 0%, 0

Totaal aantal stemmen: 0

Abonneer op reacties
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk
0
Neem deel aan het debatx