Categorieën
Financiën

Wet betaalbare boodschappen

Het wetsvoorstel voorziet in een tijdelijke maatregel waarbij gedurende twaalf maanden na de inwerkingtreding het btw-tarief van 0% van toepassing is op de aankoop en levering van levensmiddelen en niet-alcoholische dranken, met uitzondering van de horecasector. Het standaard btw-tarief blijft van kracht voor de horeca, inclusief de bezorging of afhaal van maaltijden en/of drank.

Het wetsvoorstel voorziet in een tijdelijke maatregel waarbij gedurende twaalf maanden na de inwerkingtreding het btw-tarief van 0% van toepassing is op de aankoop en levering van levensmiddelen en niet-alcoholische dranken, met uitzondering van de horecasector. Het standaard btw-tarief blijft van kracht voor de horeca, inclusief de bezorging of afhaal van maaltijden en/of drank.

Klik hier voor meer informatie over dit wetsvoorstel.

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 36315?

  • Voor 0%, 0
  • Tegen 0%, 0

Totaal aantal stemmen: 0

Abonneer op reacties
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk
0
Neem deel aan het debatx