Categorieën
Infrastructuur en Waterstaat

Slotwet Infrastructuurfonds 2019

Het jaarverslag bevat het verzoek tot déchargeverlening over het in 2019 gevoerde financiële beheer met betrekking tot de uitvoering van de begroting van het Infrastructuurfonds. De slotwet bevat de laatste wijziging van de begroting van de uitgaven en ontvangsten over 2019.

Het jaarverslag bevat het verzoek tot déchargeverlening over het in 2019 gevoerde financiële beheer met betrekking tot de uitvoering van de begroting van het Infrastructuurfonds. De slotwet bevat de laatste wijziging van de begroting van de uitgaven en ontvangsten over 2019.

Klik hier voor meer informatie over dit wetsvoorstel.

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 35470-A?

  • Voor 0%, 0
  • Tegen 0%, 0

Totaal aantal stemmen: 0

Abonneer op reacties
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk
0
Neem deel aan het debatx