Categorieën
Infrastructuur en Waterstaat

Uitvoeringswet EU-zeehavenverordening

Het wetsvoorstel strekt tot uitvoering van bovengenoemde verordening. De verordening bevat regels voor de voorwaarden met betrekking tot het verrichten van havendiensten en de toegang tot de markt voor deze diensten, en stelt regels over de transparantie van financiële relaties tussen overheden enerzijds, en havenbeheerders en havendienstverleners anderzijds. Voorts schrijft de verordening voor dat lidstaten voorzien in een regeling voor de behandeling van klachten die toeziet op de toepassing van de verordening.

Het wetsvoorstel strekt tot uitvoering van bovengenoemde verordening. De verordening bevat regels voor de voorwaarden met betrekking tot het verrichten van havendiensten en de toegang tot de markt voor deze diensten, en stelt regels over de transparantie van financiële relaties tussen overheden enerzijds, en havenbeheerders en havendienstverleners anderzijds. Voorts schrijft de verordening voor dat lidstaten voorzien in een regeling voor de behandeling van klachten die toeziet op de toepassing van de verordening.

Klik hier voor meer informatie over dit wetsvoorstel.

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 35463?

  • Voor 0%, 0 stem(men)
  • Tegen 0%, 0 stem(men)

Totaal aantal stemmen: 0

Abonneer op reacties
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Volg referend.app op sociale media.

Doneer aan Stichting referend.app!

Sluit je aan bij de beweging door lid te worden van de vereniging.

Op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Geen aflevering missen van de podcast? Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang notificaties via email.

Select list(s)*


Loading

0
Neem deel aan het debatx