Categorieën
Financiën

Wet fiscaal kwalificatiebeleid rechtsvormen

Dit wetsvoorstel regelt een aantal aanpassingen van het kwalificatiebeleid voor (buitenlandse) rechtsvormen voor Nederlandse fiscale doeleinden. Op dit moment wijkt Nederland af op een aantal punten bij het vastellen of een rechtsvorm belasting moet betalen. De voorgestelde aanpassingen zorgen er voor dat Nederland internationaal meer in de pas loopt.

Dit wetsvoorstel regelt een aantal aanpassingen van het kwalificatiebeleid voor (buitenlandse) rechtsvormen voor Nederlandse fiscale doeleinden. Op dit moment wijkt Nederland af op een aantal punten bij het vastellen of een rechtsvorm belasting moet betalen. De voorgestelde aanpassingen zorgen er voor dat Nederland internationaal meer in de pas loopt.

Klik hier voor meer informatie over dit wetsvoorstel.

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 36425?

  • Voor 0%, 0
  • Tegen 100%, 1

Totaal aantal stemmen: 1

Abonneer op reacties
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk
0
Neem deel aan het debatx