Categorieën
Financiën

Wet compensatie wegens selectie aan de poort

Dit wetsvoorstel regelt de basis voor de vergoeding aan een grote groep belastingplichtigen. Het gaat hier om mensen die niet lang geleden om verkeerde redenen, zoals bijvoorbeeld nationaliteit en leeftijd, zijn geselecteerd voor controle van hun belastingaangifte.

Dit wetsvoorstel regelt de basis voor de vergoeding aan een grote groep belastingplichtigen. Het gaat hier om mensen die niet lang geleden om verkeerde redenen, zoals bijvoorbeeld nationaliteit en leeftijd, zijn geselecteerd voor controle van hun belastingaangifte.

Klik hier voor meer informatie over dit wetsvoorstel.

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 36424?

  • Voor 0%, 0
  • Tegen 100%, 1

Totaal aantal stemmen: 1

Abonneer op reacties
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk
0
Neem deel aan het debatx