Categorieën
Financiën

Wet aanpassing fonds voor gemene rekening en vrijgestelde beleggingsinstelling

Dit wetsvoorstel regelt een aantal aanpassingen van de regeling voor de vrijgestelde beleggingsinstelling in de vennootschapsbelasting. Met deze aanpassingen wordt aansluiting gezocht bij de Wet op het financieel toezicht (Wft).

Dit wetsvoorstel regelt een aantal aanpassingen van de regeling voor de vrijgestelde beleggingsinstelling in de vennootschapsbelasting. Met deze aanpassingen wordt aansluiting gezocht bij de Wet op het financieel toezicht (Wft).

Klik hier voor meer informatie over dit wetsvoorstel.

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 36423?

  • Voor 0%, 0
  • Tegen 100%, 1

Totaal aantal stemmen: 1

Abonneer op reacties
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk
0
Neem deel aan het debatx