Categorieën
Economische Zaken en Klimaat

Derde incidentele suppletoire begroting inzake verder vullen gasopslag Bergermeer

In de derde ISB wordt de subsidiemaatregel uitgewerkt die marktpartijen stimuleert om de gasopslag Bergermeer te vullen. Om marktpartijen voor 1 april, begin van het vulseizoen, zekerheid te kunnen bieden is gekozen voor een incidentele suppletoire begroting.

In de derde ISB wordt de subsidiemaatregel uitgewerkt die marktpartijen stimuleert om de gasopslag Bergermeer te vullen. Om marktpartijen voor 1 april, begin van het vulseizoen, zekerheid te kunnen bieden is gekozen voor een incidentele suppletoire begroting.

Klik hier voor meer informatie over dit wetsvoorstel.

Wat deed de Tweede Kamer?
136
aangenomen
13

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 36313?

  • Voor 0%, 0
  • Tegen 0%, 0

Totaal aantal stemmen: 0

Abonneer op reacties
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk
0
Neem deel aan het debatx