Categorieën
Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Vijfde incidentele suppletoire begroting van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (XVI) voor 2022 inzake voorzieningen voor Oekraïense vluchtelingen

Dit wetsvoorstel wijzigt de begroting van uitgaven en ontvangsten voor het jaar 2022 van het ministerie Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Deze wijziging houdt verband met het beschikbaar stellen van capaciteit en het bieden van zorg en ondersteuning aan Oekraïense vluchtelingen.

Dit wetsvoorstel wijzigt de begroting van uitgaven en ontvangsten voor het jaar 2022 van het ministerie Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Deze wijziging houdt verband met het beschikbaar stellen van capaciteit en het bieden van zorg en ondersteuning aan Oekraïense vluchtelingen.

Klik hier voor meer informatie over dit wetsvoorstel.

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 36069?

  • Voor 0%, 0
  • Tegen 100%, 4

Totaal aantal stemmen: 4

Abonneer op reacties
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk
0
Neem deel aan het debatx