Categorieën
Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

Wet versterking positie ouders en leerlingen in het passend onderwijs

Dit wetsvoorstel beoogt de positie van leerlingen met een extra ondersteuningsbehoefte en de positie van de ouders van deze leerlingen te versterken. De onderdelen die in dit wetsvoorstel worden geregeld vallen onder de Verbeteraanpak passend onderwijs (31497-371; 2020) en dienen de volgende doelstellingen van die aanpak:- De ondersteuningsbehoefte is leidend.- De leerling wordt gehoord.- De ouder is gelijkwaardig partner.- Er is een acceptabele administratieve belasting.

Dit wetsvoorstel beoogt de positie van leerlingen met een extra ondersteuningsbehoefte en de positie van de ouders van deze leerlingen te versterken. De onderdelen die in dit wetsvoorstel worden geregeld vallen onder de Verbeteraanpak passend onderwijs (31497-371; 2020) en dienen de volgende doelstellingen van die aanpak:- De ondersteuningsbehoefte is leidend.- De leerling wordt gehoord.- De ouder is gelijkwaardig partner.- Er is een acceptabele administratieve belasting.

Klik hier voor meer informatie over dit wetsvoorstel.

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 36443?

  • Voor 100%, 2
  • Tegen 0%, 0

Totaal aantal stemmen: 2

Abonneer op reacties
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk
0
Neem deel aan het debatx