Categorieën
Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

Ontwerpbesluit tot vaststelling van het Algemeen besluit erkenning EU-beroepskwalificaties

Met dit wetsvoorstel worden de richtlijnen over één enkele aanvraagprocedure voor een gecombineerde vergunning voor onderdanen van derde landen om te verblijven en te werken op het grondgebied van een lidstaat, alsmede inzake een gemeenschappelijk pakket rechten voor werknemers uit derde landen die legaal in een lidstaat verblijven geïmplementeerd. Het voorstel betreft redactionele wijzigingen en codificatie van de praktijk.

Met dit wetsvoorstel worden de richtlijnen over één enkele aanvraagprocedure voor een gecombineerde vergunning voor onderdanen van derde landen om te verblijven en te werken op het grondgebied van een lidstaat, alsmede inzake een gemeenschappelijk pakket rechten voor werknemers uit derde landen die legaal in een lidstaat verblijven geïmplementeerd. Het voorstel betreft redactionele wijzigingen en codificatie van de praktijk.

Klik hier voor meer informatie over dit wetsvoorstel.

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 35726?

  • Voor 0%, 0
  • Tegen 0%, 0

Totaal aantal stemmen: 0

Abonneer op reacties
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk
0
Neem deel aan het debatx