Categorieën
Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

Wet invoering inkomensafhankelijke beurs ho

Initiatiefvoorstel om weer een basisbeurs mogelijk te maken. De invoering hiervan en enkele belangrijke keuzes ten aanzien van de vormgeving en hoogte van beurzen hangen af van een algemene maatregel van bestuur die het nieuwe kabinet na het bereiken van een regeerakkoord kan vaststellen. Hiermee kan een nieuw systeem zo snel mogelijk wworden doorgevoerd.

Initiatiefvoorstel om weer een basisbeurs mogelijk te maken. De invoering hiervan en enkele belangrijke keuzes ten aanzien van de vormgeving en hoogte van beurzen hangen af van een algemene maatregel van bestuur die het nieuwe kabinet na het bereiken van een regeerakkoord kan vaststellen. Hiermee kan een nieuw systeem zo snel mogelijk wworden doorgevoerd.

Klik hier voor meer informatie over dit wetsvoorstel.

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 35675?

  • Voor 0%, 0 stem(men)
  • Tegen 0%, 0 stem(men)

Totaal aantal stemmen: 0

Abonneer op reacties
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Volg referend.app op sociale media.

Doneer aan Stichting referend.app!

Sluit je aan bij de beweging door lid te worden van de vereniging.

Op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Geen aflevering missen van de podcast? Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang notificaties via email.

Select list(s)*


Loading

0
Neem deel aan het debatx