Categorieën
Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

Uitvoeringswet Erasmusprogramma en Europees Solidariteitskorps

Dit wetsvoorstel bevat regels voor de uitvoering van het Erasmusprogramma en het programma Europees Solidariteitskorps bij de start van een nieuwe periode (2021-2027) van deze programma’s. Daarmee wordt uitvoering gegeven aan de Erasmusverordening en de Verordening Europees Solidariteitskorps. Het voorstel regelt de aanwijzing van de nationale autoriteiten, namelijk de Minister van OCW voor een deel van het Erasmusprogramma en de Minister van VWS voor het andere deel van het Erasmusprogramma en het programma Europees Solidariteitskorps.

Dit wetsvoorstel bevat regels voor de uitvoering van het Erasmusprogramma en het programma Europees Solidariteitskorps bij de start van een nieuwe periode (2021-2027) van deze programma’s. Daarmee wordt uitvoering gegeven aan de Erasmusverordening en de Verordening Europees Solidariteitskorps. Het voorstel regelt de aanwijzing van de nationale autoriteiten, namelijk de Minister van OCW voor een deel van het Erasmusprogramma en de Minister van VWS voor het andere deel van het Erasmusprogramma en het programma Europees Solidariteitskorps.

Klik hier voor meer informatie over dit wetsvoorstel.

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 35658?

  • Voor 0%, 0 stem(men)
  • Tegen 0%, 0 stem(men)

Totaal aantal stemmen: 0

Abonneer op reacties
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Volg referend.app op sociale media.

Doneer aan Stichting referend.app!

Sluit je aan bij de beweging door lid te worden van de vereniging.

Op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Geen aflevering missen van de podcast? Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang notificaties via email.

Select list(s)*


Loading

0
Neem deel aan het debatx