Categorieën
Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit

Wijziging van de Wet dieren in verband met de afschaffing van de bio-industrie

Het voorstel van de Partij voor de Dieren heeft als doel het welzijn van dieren in de veehouderij wettelijk te regelen. Zo moeten dieren in stallen en kooien de ruimte hebben voor hun natuurlijke gedragsbehoeften. Daarnaast regelt dit voorstel dat niet-medische ingrepen aan dieren worden beëindigd. Dit wetsvoorstel wil hiermee duidelijkheid bieden over het tijdpad naar een dierwaardige veehouderij in 2040.

Het voorstel van de Partij voor de Dieren heeft als doel het welzijn van dieren in de veehouderij wettelijk te regelen. Zo moeten dieren in stallen en kooien de ruimte hebben voor hun natuurlijke gedragsbehoeften. Daarnaast regelt dit voorstel dat niet-medische ingrepen aan dieren worden beëindigd. Dit wetsvoorstel wil hiermee duidelijkheid bieden over het tijdpad naar een dierwaardige veehouderij in 2040.

Klik hier voor meer informatie over dit wetsvoorstel.

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 36562?

  • Voor 0%, 0
  • Tegen 100%, 2

Totaal aantal stemmen: 2

Abonneer op reacties
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk
0
Neem deel aan het debatx