Categorieën
Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit

Wet uitvoering verordening ontbossingsvrije grondstoffen en producten

Deze wetswijziging is een aanpassing van de relevante Nederlandse wetgeving aan Europese regelgeving over het op de markt van de Europese Unie aanbieden en de uitvoer uit de Unie van bepaalde grondstoffen en producten die verband houden ontbossing en bosdegradatie. Voor wijziging van de Omgevingswet is gekozen (artikel I wetsvoorstel) omdat er wordt aangesloten bij de eerdere implementatie van de Houtverordening in die wet en in het Besluit activiteiten leefomgeving.

de Macht | referend.app
de Macht | referend.app
Ontbossingsvrije grondstoffen en producten
Loading
/

Deze wetswijziging is een aanpassing van de relevante Nederlandse wetgeving aan Europese regelgeving over het op de markt van de Europese Unie aanbieden en de uitvoer uit de Unie van bepaalde grondstoffen en producten die verband houden ontbossing en bosdegradatie. Voor wijziging van de Omgevingswet is gekozen (artikel I wetsvoorstel) omdat er wordt aangesloten bij de eerdere implementatie van de Houtverordening in die wet en in het Besluit activiteiten leefomgeving.

Klik hier voor meer informatie over dit wetsvoorstel.

Wat deed de Tweede Kamer?
147
aangenomen
3

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 36518?

  • Voor 67%, 2
  • Tegen 33%, 1

Totaal aantal stemmen: 3

Abonneer op reacties
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk
0
Neem deel aan het debatx