Categorieën
Justitie en Veiligheid

Wijziging van de Vreemdelingenwet 2000 in verband met aanscherping van het openbare ordebeleid voor criminele vreemdelingen

Doel van deze voorgestelde wijziging van de Vreemdelingenwet 2000 is het verruimen van de afwijzingsmogelijkheden bij zeer zware criminele vreemdelingen die in Nederland zijn geboren of opgegroeid. Het gaat hierbij om afwijzingsmogelijkheden voor aanvragen om ‘verlening van een verblijfsvergunning regulier voor onbepaalde tijd’. Er blijft sprake van een individuele belangenafweging.

Doel van deze voorgestelde wijziging van de Vreemdelingenwet 2000 is het verruimen van de afwijzingsmogelijkheden bij zeer zware criminele vreemdelingen die in Nederland zijn geboren of opgegroeid. Het gaat hierbij om afwijzingsmogelijkheden voor aanvragen om ‘verlening van een verblijfsvergunning regulier voor onbepaalde tijd’. Er blijft sprake van een individuele belangenafweging.

Klik hier voor meer informatie over dit wetsvoorstel.

Wat deed de Tweede Kamer?
103
aangenomen
47

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 36196?

  • Voor 93%, 55
  • Tegen 7%, 4

Totaal aantal stemmen: 59

Abonneer op reacties
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk
0
Neem deel aan het debatx