Categorieën
Justitie en Veiligheid

Voortduringswet artikel 8 Wet buitengewone bevoegdheden burgerlijk gezag (Wbbbg)

Als onderdeel van de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus (COVID-19) is sinds 23 januari 2021 een avondklok ingevoerd. Hiervoor is bij Koninklijk Besluit (Stb. 2021, 24) de inwerkingtreding en inwerkingstelling van lid 1 en 3 van artikel 8 van de Wet buitengewone bevoegdheden burgerlijk gezag (Wbbbg) geregeld. Wettelijk is het verplicht om een voorstel van wet aan de Tweede Kamer te sturen over het voortduren van de werking van de in werking gestelde bepalingen. Dit wetsvoorstel voorziet daarin.

Als onderdeel van de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus (COVID-19) is sinds 23 januari 2021 een avondklok ingevoerd. Hiervoor is bij Koninklijk Besluit (Stb. 2021, 24) de inwerkingtreding en inwerkingstelling van lid 1 en 3 van artikel 8 van de Wet buitengewone bevoegdheden burgerlijk gezag (Wbbbg) geregeld. Wettelijk is het verplicht om een voorstel van wet aan de Tweede Kamer te sturen over het voortduren van de werking van de in werking gestelde bepalingen. Dit wetsvoorstel voorziet daarin.

Klik hier voor meer informatie over dit wetsvoorstel.

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 35722?

  • Voor 0%, 0
  • Tegen 0%, 0

Totaal aantal stemmen: 0

Abonneer op reacties
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk
0
Neem deel aan het debatx