Categorieën
Infrastructuur en Waterstaat

Wet onbemande luchtvaart BES

Dit wetsvoorstel zorgt dat het, door wijziging van de Luchtvaartwet BES, mogelijk wordt vluchten met onbemande luchtvaartuigen op de openbare lichamen Bonaire, Sint Eustatius en Saba (BES-eilanden) uit te voeren. Op dit moment is het, in tegenstelling tot omringende eilanden, niet toegestaan om met dergelijke luchtvaartuigen vluchten uit te voeren op de BES-eilanden.

Dit wetsvoorstel zorgt dat het, door wijziging van de Luchtvaartwet BES, mogelijk wordt vluchten met onbemande luchtvaartuigen op de openbare lichamen Bonaire, Sint Eustatius en Saba (BES-eilanden) uit te voeren. Op dit moment is het, in tegenstelling tot omringende eilanden, niet toegestaan om met dergelijke luchtvaartuigen vluchten uit te voeren op de BES-eilanden.

Klik hier voor meer informatie over dit wetsvoorstel.

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 36447?

  • Voor 0%, 0
  • Tegen 100%, 2

Totaal aantal stemmen: 2

Abonneer op reacties
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk
0
Neem deel aan het debatx