Categorieën
Infrastructuur en Waterstaat

Wet bemanning zeevarenden

Dit wetsvoorstel strekt tot een herziening en modernisering van de bepalingen voor de bemanning van zeeschepen. Zij vervangt de bestaande Wet zeevarenden. Aanleiding zijn de vele wijzigingen die in de loop der tijd in die bestaande wet zijn doorgevoerd. Daardoor is de bestaande de wet- en regelgeving onoverzichtelijker geworden en is het steeds moeilijker nieuwe wijzigingen door te voeren. Verder is er vanuit de maritieme sectoren en de opleidings- en trainingsinstituten behoefte aan verbetering en verruiming de mogelijkheden voor innovatie en modernisering van het onderwijs.

Dit wetsvoorstel strekt tot een herziening en modernisering van de bepalingen voor de bemanning van zeeschepen. Zij vervangt de bestaande Wet zeevarenden. Aanleiding zijn de vele wijzigingen die in de loop der tijd in die bestaande wet zijn doorgevoerd. Daardoor is de bestaande de wet- en regelgeving onoverzichtelijker geworden en is het steeds moeilijker nieuwe wijzigingen door te voeren. Verder is er vanuit de maritieme sectoren en de opleidings- en trainingsinstituten behoefte aan verbetering en verruiming de mogelijkheden voor innovatie en modernisering van het onderwijs.

Klik hier voor meer informatie over dit wetsvoorstel.

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 36440?

  • Voor 100%, 2
  • Tegen 0%, 0

Totaal aantal stemmen: 2

Abonneer op reacties
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk
0
Neem deel aan het debatx