Categorieën
Infrastructuur en Waterstaat

Wijziging van de Wet volkshuisvesting, ruimtelijke ordening en milieubeheer BES (Wet vrom BES) in verband met het reguleren van de milieuaspecten van inrichtingen en enkele reparaties

Deze wijziging maakt het mogelijk om bij algemene maatregel van bestuur aan bedrijven in het Caraïbisch deel van het Koninkrijk milieueisen te stellen, die door de eilandregeringen nader kunnen worden ingevuld. Daarnaast wordt een artikel toegevoegd dat abusievelijk ontbrak betreffende de invordering van een verschuldigde dwangsom na oplegging van de last onder dwangsom.

Deze wijziging maakt het mogelijk om bij algemene maatregel van bestuur aan bedrijven in het Caraïbisch deel van het Koninkrijk milieueisen te stellen, die door de eilandregeringen nader kunnen worden ingevuld. Daarnaast wordt een artikel toegevoegd dat abusievelijk ontbrak betreffende de invordering van een verschuldigde dwangsom na oplegging van de last onder dwangsom.

Klik hier voor meer informatie over dit wetsvoorstel.

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 35629?

  • Voor 0%, 0
  • Tegen 0%, 0

Totaal aantal stemmen: 0

Abonneer op reacties
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk
0
Neem deel aan het debatx