Categorieën
Financiën

Wijziging van de Wet stichting administratiekantoor beheer financiële instellingen

Dit wetsvoorstel regelt de vertrouwelijke omgang met koersgevoelige informatie als de Algemene Rekenkamer onderzoek doet naar de staatsdeelnemingen die worden beheerd door de Stichting administratiekantoor beheer financiële instellingen.

Dit wetsvoorstel regelt de vertrouwelijke omgang met koersgevoelige informatie als de Algemene Rekenkamer onderzoek doet naar de staatsdeelnemingen die worden beheerd door de Stichting administratiekantoor beheer financiële instellingen.

Klik hier voor meer informatie over dit wetsvoorstel.

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 35614?

  • Voor 0%, 0
  • Tegen 0%, 0

Totaal aantal stemmen: 0

Abonneer op reacties
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk
0
Neem deel aan het debatx