Categorieën
Economische Zaken en Klimaat

Tweede incidentele suppletoire begroting van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat inzake specifieke aanpassingen in het economische steun- en herstelpakket

In verband met specifieke aanpassingen in het economische steun- en herstelpakket wordt de begroting van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (XIII) voor het jaar 2021 aangepast. In deze tweede incidentele suppletoire begroting wordt een budgetwijziging voorgesteld die betrekking heeft op de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL).

In verband met specifieke aanpassingen in het economische steun- en herstelpakket wordt de begroting van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (XIII) voor het jaar 2021 aangepast. In deze tweede incidentele suppletoire begroting wordt een budgetwijziging voorgesteld die betrekking heeft op de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL).

Klik hier voor meer informatie over dit wetsvoorstel.

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 35685?

  • Voor 0%, 0
  • Tegen 0%, 0

Totaal aantal stemmen: 0

Abonneer op reacties
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk
0
Neem deel aan het debatx