Categorieën
Economische Zaken en Klimaat

Initiatiefvoorstel-Van Velzen Verbod op de drukjacht

Met deze wijziging van de Flora- en Faunawet wordt het verboden om wilde zwijnen te doden door middel van drukjacht. Deze methode, waarbij één persoon wilde zwijnen opdrijft om ze binnen het gezichtveld van één geweerdrager te drijven opdat deze de dieren kan doden, is dieronvriendelijk. Bovendien is de effectiviteit van deze methode niet bewezen.

Met deze wijziging van de Flora- en Faunawet wordt het verboden om wilde zwijnen te doden door middel van drukjacht. Deze methode, waarbij één persoon wilde zwijnen opdrijft om ze binnen het gezichtveld van één geweerdrager te drijven opdat deze de dieren kan doden, is dieronvriendelijk. Bovendien is de effectiviteit van deze methode niet bewezen.

Klik hier voor meer informatie over dit wetsvoorstel.

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 31264?

  • Voor 0%, 0
  • Tegen 0%, 0

Totaal aantal stemmen: 0

Abonneer op reacties
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk
0
Neem deel aan het debatx