Categorieën
De Macht

Drempelverlaging omgang grootouders

Dit wetsvoorstel breidt het recht van grootouders uit om hun kleinkinderen te zien, door de drempel voor contact te verlagen. Het stelt voor dat de band tussen grootouders en kleinkinderen voortaan wordt aangenomen, tenzij het tegendeel bewezen wordt. Belangrijke discussiepunten waren de definitie van “nauwe persoonlijke betrekking” en de invoering van kindgesprekken vanaf 8 jaar.

de Macht | referend.app
de Macht | referend.app
Drempelverlaging omgang grootouders
Loading
/

Dit wetsvoorstel breidt het recht van grootouders uit om hun kleinkinderen te zien, door de drempel voor contact te verlagen. Het stelt voor dat de band tussen grootouders en kleinkinderen voortaan wordt aangenomen, tenzij het tegendeel bewezen wordt. Belangrijke discussiepunten waren de definitie van “nauwe persoonlijke betrekking” en de invoering van kindgesprekken vanaf 8 jaar.

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 36364?

  • Voor 38%, 5
  • Tegen 62%, 8

Totaal aantal stemmen: 13

Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk