Categorieën
De Macht

Bezuiniging Buitenlandse Zaken

De wijziging van de begroting van Buitenlandse Zaken omvat een bezuiniging van bijna 200 miljoen euro, wat zou kunnen leiden tot de sluiting van 34 ambassades. Voorstanders benadrukken de noodzaak van efficiënter werken en gerichte inzet van middelen, terwijl tegenstanders vrezen voor verzwakking van diplomatieke slagkracht en hogere toekomstige kosten.

de Macht | referend.app
de Macht | referend.app
Bezuiniging Buitenlandse Zaken
Loading
/

De wijziging van de begroting van Buitenlandse Zaken omvat een bezuiniging van bijna 200 miljoen euro, wat zou kunnen leiden tot de sluiting van 34 ambassades. Voorstanders benadrukken de noodzaak van efficiënter werken en gerichte inzet van middelen, terwijl tegenstanders vrezen voor verzwakking van diplomatieke slagkracht en hogere toekomstige kosten.

Wat deed de Tweede Kamer?
144
aangenomen
6

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 36550-VI?

  • Voor 100%, 4
  • Tegen 0%, 0

Totaal aantal stemmen: 4

Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk