Categorieën
De Macht

VN-verdrag staatsimmuniteit

Het VN-verdrag betreffende de immuniteit van de rechtsmacht en de eigendommen van staten, dat de rechtszekerheid van burgers en bedrijven zou vergroten, zou de internationale samenwerking en juridische duidelijkheid bevorderen. Belangrijke punten waren de impact op militaire handelingen en de rechtspositie van ambassadepersoneel.

de Macht | referend.app
de Macht | referend.app
VN-verdrag staatsimmuniteit
Loading
/

Het VN-verdrag betreffende de immuniteit van de rechtsmacht en de eigendommen van staten, dat de rechtszekerheid van burgers en bedrijven zou vergroten, zou de internationale samenwerking en juridische duidelijkheid bevorderen. Belangrijke punten waren de impact op militaire handelingen en de rechtspositie van ambassadepersoneel.

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 36028?

  • Voor 13%, 1
  • Tegen 88%, 7

Totaal aantal stemmen: 8

Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk