Categorieën
De Macht

Belastingregeling Nederland-Curaçao t.b.v. implementatie uitkomsten BEPS-project

Dit wetsvoorstel wijzigt de Belastingregeling Nederland-Curaçao om de uitkomsten van het Base Erosion and Profit Shifting (BEPS) project van de OESO te implementeren. Het bevat aanpassingen om belastingontwijking te voorkomen en de fiscale samenwerking tussen Nederland en Curaçao te verbeteren. Daarnaast worden enkele andere wijzigingen doorgevoerd om de regeling actueel te houden.

Dit wetsvoorstel wijzigt de Belastingregeling Nederland-Curaçao om de uitkomsten van het Base Erosion and Profit Shifting (BEPS) project van de OESO te implementeren. Het bevat aanpassingen om belastingontwijking te voorkomen en de fiscale samenwerking tussen Nederland en Curaçao te verbeteren. Daarnaast worden enkele andere wijzigingen doorgevoerd om de regeling actueel te houden.

Wat deed de Tweede Kamer?
147
aangenomen
3

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 36351-(R2184)?

  • Voor 0%, 0
  • Tegen 100%, 1

Totaal aantal stemmen: 1

Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk