Categorieën
Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

Uitbreiding van de mogelijkheden om het onderwijs en de examens van mbo-opleidingen op Bonaire in het Papiaments aan te bieden

De mogelijkheden om beroepsonderwijs en de daaraan verbonden examens op Bonaire in het Papiaments aan te bieden worden uitgebreid. Het beroepsonderwijs op Bonaire kan dan beter inspelen op de specifieke behoeften van de lokale arbeidsmarkt en van specifieke (potentiële) werknemers die de Nederlandse taal onvoldoende beheersen maar heel goed nog een stap in hun loopbaanontwikkeling zouden kunnen maken.

De mogelijkheden om beroepsonderwijs en de daaraan verbonden examens op Bonaire in het Papiaments aan te bieden worden uitgebreid. Het beroepsonderwijs op Bonaire kan dan beter inspelen op de specifieke behoeften van de lokale arbeidsmarkt en van specifieke (potentiële) werknemers die de Nederlandse taal onvoldoende beheersen maar heel goed nog een stap in hun loopbaanontwikkeling zouden kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie over dit wetsvoorstel.

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 35893?

  • Voor 0%, 0 stem(men)
  • Tegen 0%, 0 stem(men)

Totaal aantal stemmen: 0

Abonneer op reacties
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Volg referend.app op sociale media.

Doneer aan Stichting referend.app!

Sluit je aan bij de beweging door lid te worden van de vereniging.

Op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Geen aflevering missen van de podcast? Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang notificaties via email.

Select list(s)*


Loading

0
Neem deel aan het debatx