Categorieën
Infrastructuur en Waterstaat

Wijziging van de Wet milieubeheer (implementatie richtlijn milieuaansprakelijkheid)

Met dit wetsvoorstel wordt een nieuw artikel 20.2 aan de Wet Milieubeheer toegevoegd. Daarmee wordt een aanvullende beroepsmogelijkheid geboden voor degenen die milieuschade dreigen te lijden om zo te voorkomen dat zij als niet-belanghebbenden niet zullen worden ontvangen in hun beroep. Hiermee vindt aanvullende implementatie plaats van artikel 12, eerste lid, van de Europese richtlijn milieuaansprakelijkheid.

Met dit wetsvoorstel wordt een nieuw artikel 20.2 aan de Wet Milieubeheer toegevoegd. Daarmee wordt een aanvullende beroepsmogelijkheid geboden voor degenen die milieuschade dreigen te lijden om zo te voorkomen dat zij als niet-belanghebbenden niet zullen worden ontvangen in hun beroep. Hiermee vindt aanvullende implementatie plaats van artikel 12, eerste lid, van de Europese richtlijn milieuaansprakelijkheid.

Klik hier voor meer informatie over dit wetsvoorstel.

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 36375?

  • Voor 0%, 0
  • Tegen 100%, 1

Totaal aantal stemmen: 1

Abonneer op reacties
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk
0
Neem deel aan het debatx