Categorieën
Financiën

Wet fiscale klimaatmaatregelen industrie en elektriciteit

Dit wetsvoorstel bevat een groot deel van de belastingvoorstellen voor de industrie en elektriciteitssector die zijn opgenomen in het aanvullend klimaatpakket. Het gaat om de afschaffing van verschillende vrijstellingen in de energiebelasting, de afschaffing van vrijstellingen voor verschillende soorten van gebruik van kolen, en de verhoging van de minimum CO2-prijs voor de elektriciteitssector en industrie.

Dit wetsvoorstel bevat een groot deel van de belastingvoorstellen voor de industrie en elektriciteitssector die zijn opgenomen in het aanvullend klimaatpakket. Het gaat om de afschaffing van verschillende vrijstellingen in de energiebelasting, de afschaffing van vrijstellingen voor verschillende soorten van gebruik van kolen, en de verhoging van de minimum CO2-prijs voor de elektriciteitssector en industrie.

Klik hier voor meer informatie over dit wetsvoorstel.

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 36432?

  • Voor 0%, 0
  • Tegen 100%, 2

Totaal aantal stemmen: 2

Abonneer op reacties
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk
0
Neem deel aan het debatx