Categorieën
Financiën

Wet rechtsherstel box 3

Het tweede wetsvoorstel van de 7 voorstellen die samen het pakket Belastingplan 2023 vormen. Dit tweede voorstel regelt de compensatie voor burgers die over de belastingjaren 2017- 2020 tijdig bezwaar hebben gemaakt tegen de berekening van hun voordeel uit sparen en beleggen en voor de burgers waarvan de belastingaanslag over deze belastingjaren nog niet (onherroepelijk) was vastgesteld.

Het tweede wetsvoorstel van de 7 voorstellen die samen het pakket Belastingplan 2023 vormen. Dit tweede voorstel regelt de compensatie voor burgers die over de belastingjaren 2017- 2020 tijdig bezwaar hebben gemaakt tegen de berekening van hun voordeel uit sparen en beleggen en voor de burgers waarvan de belastingaanslag over deze belastingjaren nog niet (onherroepelijk) was vastgesteld.

Klik hier voor meer informatie over dit wetsvoorstel.

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 36203?

  • Voor 0%, 0
  • Tegen 0%, 0

Totaal aantal stemmen: 0

Abonneer op reacties
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk
0
Neem deel aan het debatx