Categorieën
Financiën

Wet delegatiebepaling geen invorderingsrente in specifieke gevallen

Het zesde wetsvoorstel van de 7 voorstellen die samen het pakket Belastingplan 2023 vormen. Dit zesde voorstel regelt een verandering van de Invorderingswet. Deze wet bepaalt dat over achterstallige belasting altijd rente wordt berekend en dat een uitzondering daarop altijd in de wet moet worden geregeld. De regering stelt voor dat de minister of staatsecretaris een uitzondering voortaan met een Algemene Maatregel van Bestuur mag doen.

Het zesde wetsvoorstel van de 7 voorstellen die samen het pakket Belastingplan 2023 vormen. Dit zesde voorstel regelt een verandering van de Invorderingswet. Deze wet bepaalt dat over achterstallige belasting altijd rente wordt berekend en dat een uitzondering daarop altijd in de wet moet worden geregeld. De regering stelt voor dat de minister of staatsecretaris een uitzondering voortaan met een Algemene Maatregel van Bestuur mag doen.

Klik hier voor meer informatie over dit wetsvoorstel.

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 36207?

  • Voor 0%, 0
  • Tegen 0%, 0

Totaal aantal stemmen: 0

Abonneer op reacties
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk
0
Neem deel aan het debatx