Categorieën
Financiën

Overbruggingswet box 3

Het derde wetsvoorstel van de 7 voorstellen die samen het pakket Belastingplan 2023 vormen. Dit derde voorstel regelt de belasting op het voordeel uit sparen en beleggen (box 3) voor de belastingjaren 2023 tot en met 2025. Het dient als overbrugging tot het moment dat een nieuw stelsel van belasting op box 3 gaat gelden.

Het derde wetsvoorstel van de 7 voorstellen die samen het pakket Belastingplan 2023 vormen. Dit derde voorstel regelt de belasting op het voordeel uit sparen en beleggen (box 3) voor de belastingjaren 2023 tot en met 2025. Het dient als overbrugging tot het moment dat een nieuw stelsel van belasting op box 3 gaat gelden.

Klik hier voor meer informatie over dit wetsvoorstel.

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 36204?

  • Voor 0%, 0
  • Tegen 0%, 0

Totaal aantal stemmen: 0

Abonneer op reacties
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk
0
Neem deel aan het debatx