Categorieën
Financiën

Wijzigingswet financiële markten 2022

Met dit wetsvoorstel wordt onder meer geregeld dat financiële instellingen geld van hun klanten op een aparte bankrekening kunnen bewaren in plaats van bij een aparte stichting derdengelden. Ook biedt het wetsvoorstel een oplossing voor de kosten van de pensioenregeling van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Verder bevat het voorstel veranderingen in het toezicht op financiële instellingen.

Met dit wetsvoorstel wordt onder meer geregeld dat financiële instellingen geld van hun klanten op een aparte bankrekening kunnen bewaren in plaats van bij een aparte stichting derdengelden. Ook biedt het wetsvoorstel een oplossing voor de kosten van de pensioenregeling van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Verder bevat het voorstel veranderingen in het toezicht op financiële instellingen.

Klik hier voor meer informatie over dit wetsvoorstel.

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 35950?

  • Voor 0%, 0 stem(men)
  • Tegen 0%, 0 stem(men)

Totaal aantal stemmen: 0

Abonneer op reacties
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Volg referend.app op sociale media.

Doneer aan Stichting referend.app!

Sluit je aan bij de beweging door lid te worden van de vereniging.

Op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Geen aflevering missen van de podcast? Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang notificaties via email.

Select list(s)*


Loading

0
Neem deel aan het debatx