Categorieën
Financiën

Wijziging van de Wet ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme BES

Dit wetsvoorstel verscherpt de bestaande regels ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme in Caribisch Nederland, zodat deze regels beter aansluiten op internationale standaarden van de Financial Action Task Force.

Dit wetsvoorstel verscherpt de bestaande regels ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme in Caribisch Nederland, zodat deze regels beter aansluiten op internationale standaarden van de Financial Action Task Force.

Klik hier voor meer informatie over dit wetsvoorstel.

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 35458?

  • Voor 0%, 0
  • Tegen 0%, 0

Totaal aantal stemmen: 0

Abonneer op reacties
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk
0
Neem deel aan het debatx