Categorieën
Economische Zaken en Klimaat

Wet energieonafhankelijkheid

Dit initiatiefwetsvoorstel van het lid Erkens heeft als doel ervoor te zorgen dat Nederland meer energieonafhankelijk wordt. Dit kan bijvoorbeeld door de nationale energieproductie te versterken en in te zetten op verschillende energiebronnen. Door reserves aan te leggen en als import van energiebronnen nodig is te kiezen voor bevriende landen en in te zetten op spreiding.

Dit initiatiefwetsvoorstel van het lid Erkens heeft als doel ervoor te zorgen dat Nederland meer energieonafhankelijk wordt. Dit kan bijvoorbeeld door de nationale energieproductie te versterken en in te zetten op verschillende energiebronnen. Door reserves aan te leggen en als import van energiebronnen nodig is te kiezen voor bevriende landen en in te zetten op spreiding.

Klik hier voor meer informatie over dit wetsvoorstel.

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 36318?

  • Voor 0%, 0
  • Tegen 0%, 0

Totaal aantal stemmen: 0

Abonneer op reacties
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk
0
Neem deel aan het debatx