Categorieën
Economische Zaken en Klimaat

Achtste incidentele suppletoire begroting inzake verder vullen gasopslag Bergermeer

Dit wetsvoorstel wijzigt de begroting voor het jaar 2022 van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. De wijziging houdt verband met een aanvullende subsidie en lening voor Energie Beheer Nederland (EBN) voor het verder vullen van de gasopslag Bergermeer.

Dit wetsvoorstel wijzigt de begroting voor het jaar 2022 van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. De wijziging houdt verband met een aanvullende subsidie en lening voor Energie Beheer Nederland (EBN) voor het verder vullen van de gasopslag Bergermeer.

Klik hier voor meer informatie over dit wetsvoorstel.

Wat deed de Tweede Kamer?
143
aangenomen
7

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 36184?

  • Voor 100%, 1
  • Tegen 0%, 0

Totaal aantal stemmen: 1

Abonneer op reacties
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk
0
Neem deel aan het debatx