Categorieën
Economische Zaken en Klimaat

Incidentele suppletoire begroting van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat voor het jaar 2021 inzake de aanpassingen in het economische steun- en herstelpakket

In verband met aanpassingen in het economische steun- en herstelpakket als gevolg van de ontwikkeling in de bestrijding van het coronavirus wordt de begroting van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (XIII) voor het jaar 2021 gewijzigd. De economische en maatschappelijke gevolgen van het coronavirus zijn in Nederland voor iedereen voelbaar. Het steun- en herstelpakket is bedoeld om ondernemers en werkenden financieel te ondersteunen.

In verband met aanpassingen in het economische steun- en herstelpakket als gevolg van de ontwikkeling in de bestrijding van het coronavirus wordt de begroting van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (XIII) voor het jaar 2021 gewijzigd. De economische en maatschappelijke gevolgen van het coronavirus zijn in Nederland voor iedereen voelbaar. Het steun- en herstelpakket is bedoeld om ondernemers en werkenden financieel te ondersteunen.

Klik hier voor meer informatie over dit wetsvoorstel.

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 35677?

  • Voor 0%, 0
  • Tegen 0%, 0

Totaal aantal stemmen: 0

Abonneer op reacties
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk
0
Neem deel aan het debatx