Categorieën
Binnenlandse Zaken

Wet voorrang voor Nederlanders

Dit initiatiefwetsvoorstel van het PVV-Tweede Kamerlid Kops regelt dat sociale huurwoningen met voorrang worden toegewezen aan Nederlanders. De voortslepende krapte op de woningmarkt, de voorrang die vergunninghouders krijgen, de verdringing van de Nederlandse woningzoekenden en de jarenlange wachttijden, waren voor Kops de aanleiding voor het indienen van dit wetsvoorstel.

Dit initiatiefwetsvoorstel van het PVV-Tweede Kamerlid Kops regelt dat sociale huurwoningen met voorrang worden toegewezen aan Nederlanders. De voortslepende krapte op de woningmarkt, de voorrang die vergunninghouders krijgen, de verdringing van de Nederlandse woningzoekenden en de jarenlange wachttijden, waren voor Kops de aanleiding voor het indienen van dit wetsvoorstel.

Klik hier voor meer informatie over dit wetsvoorstel.

Ben je voor of tegen wetsvoorstel 36299?

  • Voor 0%, 0
  • Tegen 0%, 0

Totaal aantal stemmen: 0

Abonneer op reacties
Abonneren op
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terug
Home
De Macht
Wetsvoorstellen
Initiatieven
Het Volk
0
Neem deel aan het debatx